Toppform fitness

Gruppetimer

Finn din motiverende time – vi har mange å velge blant

MELD DEG PÅ VÅRE GRUPPETIMER HER ELLER PÅ IBOOKING APP

TIMEBESKRIVELSE LENGER NED PÅ SIDEN.

Vi anbefaler alle våre medlemmer og laste ned iBooking appen, her kommer det nyttig informasjon om gruppetimene våre.

Bookingregler – gruppetimer

Meld deg på gruppetimer via ibooking-app eller vår hjemmeside.

Booking av gruppetimer kan skje 4 dager i forveien.

Bekreft gruppetimen din minimum 5 minutter før timen starter (på skjermen i resepsjonen). Gjør du ikke dette, vil en person på eventuell venteliste få din plass.

Kan du ikke komme til en booket time? Meld deg av minimum 2 timer før timen starter for og ikke få ”ikke møtt”.

Har du 5 ”ikke møtt” innenfor 30 dager, vil du ikke kunne melde deg på nye gruppetimer. Du vil miste muligheten til å melde deg på gruppetimer i 30 dager.

Ikke meld deg på en gruppetime kun for å ”sikre deg plass”. Vent heller med å melde deg på til du er sikker på at du vet! Dette gjør at det blir mindre ventelister og alle som ønsker å delta på timen får plass!☺

HVA ER GRUPPETIMER?

Les Mills International er et selskap fra New Zealand som leverer ferdig koreograferte musikk-til-trening gruppetreningskonsepter til treningssentre verden over. Selskapet var i 2006 suverent størst i verden på denne virksomheten med kunder i 55 land og i over 10 000 klubber, hvilket samlet tilsvarer 4 millioner deltagere i uken. Programmene fornyes hver tredje måned med ny musikk og ny koreografi.

PÅ TOPPFORM FITNESS KJØRES DISSE KONSEPTENE

 • BODYATTACK (hard sport- og aerobicsinspirert intervall- og styrketrening)
 • BODYPUMP (styrketrening med vektstenger, fokus på de største muskelgruppene, Vi kjører 30 min, 45 min eller 55 min timer. Nybegynner? start med 30 min og øk opp til 45min når du føler deg klar)
 • BODYSTEP (kondisjonstrening med stepkasser)
 • BODYCOMBAT (kampsportinspirert kondisjonstrening m/styrke)
 • BODYBALANCE (styrke og fleksibilitet gjennom teknikker som Yoga, Tai Chi og Pilates. Med hjelp av nøye utvalgte bevegelseskombinasjoner trener du styrke, balanse og bevegelighet til vakker og tilpasset musikk)
 • BODYJAM (dans, her lærer du deg en lenger koreografi gjennom hele timen)
 • SH’BAM (Dans for alle! Danseinspirert time blir ikke enklere enn Sh’bam. Du ledes gjennom enkle trinn og det er opp til deg hvor mye fitness og stil du ønsker å legge til. En virkelig morsom og sosial måte å trene på! Stram opp med morsomme og rytmiske toner.)
 • GRIT (HIIT. Konsept med høyintensiv intervalltrening. Timen varer i 30 min. Vi bruker vektstang, vektskiver og egen kroppsvekt. Her trener du eksplosivt etter tøff musikk og med full innsats vil det gi deg fremgang i din trening)
 • CORE (Mage/Core. Effektiv 30 min time med fokus på kjernemuskulatur. Funksjonell styrketrening. Vi bruker egen kroppsvekt, strikker og vektskive. Timen passer for alle!)

VÅRE ANDRE KONSEPTER PÅ SENTERET

 • HØYPULS (Effektiv og tøff kondisjon/styrketrening med godt tempo og masse energi!!!! Verdt et besøk!)
 • ZUMBA (Dans og et treningsprogram basert på latinamerikansk-musikk. En perfektgruppetime for de som ønsker å danse løs)
 • SLYNGE (Funksjonell styrketrening i slynger. Effektivt for å trene opp støtte- og stabiliseringsmuskulatur. Finnes i ulike lengder 30 min, 45 min og 55 min)
 • STYRKE 45 (Vi trener musklene som forenkler arbeidet til ryggraden. Mage/ rygg er en rolig styrketrening som passer til alle. Målet er å få sterk overkropp og riktig holdning. Passer for deg som er godt voksen)
 • INTERVALLER (Kondisjons-time som passer alle! 30 min med høy intensitet! Vi jobber i intervaller på kondisjon-stasjoner og bruker utstyr som romaskin, airbike, Skierg, skillmill Timen passer alle.
 • SYKKEL (Kondisjonstrening på sykkel med inspirerende musikk og god stemning. Instruktøren instruerer deg igjennom ulike løyper med god blanding og variasjon. Her bestemmer du selv motstanden og dermed hvor slitsom økten blir)
 • MINIBAND (Minibands er en time med fokus på styrke av setemuskulaturen. Vi bruker strikk i ulike tykkelser for å gi en skånsom belastning i ulike øvelser. Dette er en time som passer alle uansett nivå eller treningsbakgrunn.)
 • CROSSTRAINING (Crosstraining er basert på en rekke øvelser som utføres separat i effektive intervaller. Når du er ferdig med den en øvelsen, får du en kort pause før du går videre til neste. Instruktøren gir deg ulike alternativer og pusher deg til å ta ut det lille ekstra. Passer for deg som har trent en del tidligere)
 • LØP INTERVALLER 30 ( Løp på Mølle varer i 30min og passer alle. Du justerer tempo og intensitet selv og på den måten passer denne timen for deg som er nybegynner til deg som er godt trent. Timen vil inneholde ulike og varierte metoder for intervalltrening. Intervalltrening er effektiv, tidsbesparende og en artig treningsform.)
 • SKIERG/ROINTERVALL 30 (Lyst på en litt annerledes intervalløkt? vi utvider ‘‘løp intervall 30’’ med 3 romaskiner og 3 skierg. Alle kjører samme løype på storskjerm. Du vil bli instruert av instruktøren på mølle. Det kjøres korte intervaller på under 1 minutt og med 3-5 blokker. Timen er like hver ukedag, slik at du blir godt kjent med intervallene og kan yte ditt beste!)
 • TABATA (En effektiv time, der du jobber i korte intervaller 20 sek og 8 runder pr låt. Ulike øvelser med fokus på både styrke og kondisjon. Timen passer for deg som vil ha en kort effektiv økt.)
 • STRETCHING (Fordelene med uttøyning eller bevegelighetstrening er at det øker bevegeligheten i muskler og ledd, og gir økt fleksibilitet. Denne bevegelighet blir naturlig redusert ettersom vi blir eldre. Timen passer både før og etter trening.)

TOPPFORM FITNESS HAR 3 FLOTTE SALER, STOR SAL, LITEN SAL OG EN SPINNINGSAL. DE FLESTE TIMER KJØRES I VÅR 250KVM STORE SAL. SLYNGE, YOGA OG BODYBALANCE KJØRES I LITEN SAL. LØP-INTERVALLL, SKIERG/ROMASKIN INTERVALLER OG CROSSTRANING KJØRES I STUDIO VED CROSS-AVDELING.
ALLE VÅRE GRUPPETIMER VIL BLI TILPASSET SÅ GODT DET LAR SEG GJØRE VED SKADER O.L. SNAKK MED INSTRUKTØREN FØR TIMEN OG FINN ALTERNATIVE ØVELSER. CROSSTRANING OG GRIT ER DE TO TØFFESTE TIMENE VI HAR PÅ TIMEPLAN.
ER DU NYBEGYNNER? START MED EN ANNEN TYPE TIME!
VI TROR DU KAN FINNE DIN FAVORITTIME HOS OSS!
VI SES I SALEN ❤