Maria Morena Lerma

Jobber som: Zumba og Tabata instruktør

Yrke: Spansk og krø. lærer

Erfaring:

  • 6 års erfaring som instruktør
  • Jeg sertifiserte meg som Zumba- instruktør i 2014
  • Kjørt Tabata i 1 år.

Jeg syns det mest effektive verktøyet på en gruppetime er musikk! Jeg er veldig opptatt til å bruke fengende og motiverende musikk som gir masse energi.

Som instruktør ønsker jeg med mine timer å skape bevegelsesglede, gi energi, se svette og smilende medlemmer som får en ~boost~ i hverdagen.

Jeg flyttet til Norge fra Spania i 2013. Livet mitt bestått av utfordringer og jeg elsker det, mitt neste mål er å bli spinninginstruktør. Jeg er utdannet faglærer i kroppsøving og spansk. I dag har jeg en aktiv jobb som lærer på to forskjellige skoler og gruppeinstruktør på Toppform. Elsker og værer sosial og gruppetimer er et stor del av livet mitt. Det kjekkeste jeg vet er når kunder smiler og svetten renner!