STEFAN CHRISTIANSEN

Kontaktinfo:
E-mail: coachchristians1@gmail.com
Mobil: 95457850

Har du smerter, og trenger du hjelpe til å finne ut av hvordan du kan trene trygt for deg? Eller ønsker du kanskje å øke kvaliteten på treningen din? Sammen kan vi finne ut av hvordan DU kan flytte grenser, bli sterkere og oppnå målene dine.

 

Den beste treningen er den du gjennomfører. Derfor er det viktig for meg at du kan finne en treningsform som du trives med. Jeg vil at du skal føle på både utfordring og mestring. Utfordring kjenner du når du blir pushet forbi det du trodde du kunne, og mestring vil du kjenne på når du faktisk får det til! Jeg vil være din støttespiller gjennom gode treningsøkter, som baserer seg på en evidensbasert tilnærming med dine egne forutsetninger, ønsker og innspill tatt i betraktning.

 

Med meg som din trener kan jeg garantere god kommunikasjon, noe jeg personlig mener er nøkkelen til et godt samarbeid. Jeg ønsker også å gjøre mitt beste for at du skal lære så mye som mulig av den kunnskapen jeg har, slik at du alltid vet hvorfor du gjør det du gjør, og hva du kan gjøre annerledes om ønskelig.

 

Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat!

 

Utdanning og Kurs

2016-2020

Fysioterapiutdanning

 

2020

Kurs i opptrening av korsbåndskader

 

2020

Eleiko Functional Trainer Level 1

 

2022

Østfold Idrettsmedisinske Forening’s Seminar

 

HVA KAN JEG HJELPE DEG MED

Trening/opptrening av smerter og skader

Øke styrke og muskelmasse

Styrketrening for løpere

Intro til olympiske løft