2800M2 REN TRENING, FLERE SONER. CARDIO-STYRKE-TØYING-CROSS-VEKTLØFTING

Trening

Hos Toppform Fitness kan du trene både styrketrening, kondisjonstrening og gruppetimer på hele 2800m2.
Vår apparatpark er utstyrt med topp moderne treningsutstyr. Du vil finne et stort utvalg av Eleiko- vekstskiver, – stenger, -rigger og mye mer i vår cross-avdeling. Her kan du yte ditt beste med god plass mellom utsyr.
Med 52m lang gressmatte og løpebane midt i lokalet, 7m under taket og med store vinduer føles det luftig og fritt å trene her.
Du vil også finne 7 løfteplattformer, helt nye intenza møller med 19’’ intuitiv berøringsskjerm pluss en lang hantelrekke levert fra Eleiko.
Toppform har inndelte soner i sitt studio for at det skal være lett for deg som medlem å finne frem til din rette treningsarena. Vi har stort utvalg av treningapparater fra life-fitness og technogym, samt kabler(DAP/Cabelcross) i ulike størrelser.
Vår kondisjonsavdeling har kun nye intenzamøller, woodway, intenzasykler og intenza ellipsemaskiner. Her vil du aldri trenge å stå i kø for å fullføre din økt!

PERSONLIG TRENING

Personlig trening er for deg som ønsker noe bedre forutsetninger for å nå målet ditt. Våre dyktige personlige trenere sørger for at du får en tett oppfølgning og at treningen blir motiverende og resultatgivende. Vi kan hjelpe deg med alt fra kostholdsveiledning til individuelt tilpasset treningsprogram.

GRUPPETRENING

Vi har mange gruppetimer i uken og 20 ulike konsepter du som medlem kan velge imellom. Vi er et Les Mills sertifisert treningssenter som kvalitetssikrer våre instruktører. Vi tilbyr gruppetimer som Sh`Bam, Zumba BodyPump, Grit , BodyCombat, BodyAttack, HøyPuls, Step, BodyBalance, Core,Yoga, Tabata, Sykkel, Slyngetrening, Stretching, Crosstraining, Bootcamp, Sirkeltrening, Styrke, og Løpetimer

KOSTHOLD

Det du spiser og drikker påvirker helsen din. Å spise sunt og variert, kombinert med fysisk aktivitet er bra både for helse og trivsel.